Compilatie WCC 2011

Laatste Nieuws World Carp Classic 2011 !!!

Topvisser/The Diff Team ook prijs !!

Het topvisser/The Diff team had ook de grootste vis in de sectie prijs gewonnen.Met hun enigste vis van 16 kg pakte ze toch nog een visreisje naar spanje !! (van links naar rechts Marco Vink,Ron Roben,Chris verkauteren) Foto's Jorik Suk !! Lees meer

Foto van John met onze 2de karper !!! Die de 2de plaats in de sectie opleverde !!

De foto van John met zijn 12.1 kg zware spiegel die ook uit een klein gaatje in het het wier kwam op een afstand van 200 meter na lang zoeken zo'n 2 uur toch nog een goed gaatje gevonden !! De foto's zijn van Jorik Suk van het Topvisser/The Diff Team die de hele week onze fotograaf op de sectie was en ook de foto's voor het WCC hoofdkwartier verzorgde !! Morgen wordt de video geplaatst met alle foto's en video's van de afgelopen week !! Lees meer (2 reacties)

De eerste vis van het Topvisser/The Diff Team !!

De eerste vis van Ron Roben & Chris Vercauteren !!! Ze wisten de vis net voor het wier weg te trekken en na een lang gevecht met de vis en het wier kwam de 16 kilo zware karper boven water en de strijd was weer spannend voor de sectie !!

De eerste karper !!

De eerst karper kwam pas de vierde nacht uit een klein gaatje tussen het wier !! De bodem stonk overal naar putlucht !! De baits stonken net zo erg als de bodem als ze een uur of 6 in het water lagen.Alleen achterin de zijarm kwam de karper bewust om te zoeken naar eten op de harde stukken en daar zit ook de topstek die onze sectie heeft gewonnen.

PV-TV 13 !!!

Weer goed nieuws !!! PV-TV 13 voor de Grassies !! 3 stekken voor de stek die 2de werd vorig jaar !! Naast ons zitten de Toppvissers Ron en Chris op stek nummer 14 !! Dus er zijn goede kansen om eerste te worden of in ieder geval hoog te scoren !! Kijk ook op Topvisser.nl voor een uitgebreider verslag en foto's !!!

Goed Nieuws !!!!

We hebben goed nieuws !!! we mogen als 54ste het podium op om een stek te trekken !! Het Topvisser/The Diff koppel mag als 20ste het podium op !! Dus beide koppels zijn Happy !!! We staan gezellig bij elkaar en de kippe pootjes vliegen om je oren !! De sfeer zit er goed in en het kampement ziet er goed uit vanavond de V.I.P. party en morgenavond stekken trekken !!!

De Auto van het Topvisser Team !!

De auto van het Topvisser Team (Ron Roben,Chris Vercauteren,Marco Vink) is er ook klaar voor alle sponsors staan vermeld !!

Laatste Bestelling !!! 31-08-2011

De laatste bestelling is de deur uit !!! En nu concentreren op het WK !!! Nog een hoop te doen alles checken bij elkaar zetten je weet het wel alles wat groen is moet mee !! Vrijdag boodschappen doen en Zaterdag 10.oo uur gaan we rijden. Zometeen eerst nog een bakkie doen bij me gabber Martin Hertogs die samen met ook zijn broer Frank ook mee doet aan het WK op Madine effe alles doornemen zodat we niks vergeten !!!

World Carp Classic 2011 !!! (zondag 28-8-2011)

De Baits zijn afgehaald en de kleding is klaar !! Het Topvisser/The Diff koppel Ron Roben en Chris Vercauteren met bankrunner Marco Vink (eigenaar The Diff) zijn klaar voor vertrek !! Ook Martin & Frank Hertogs zijn er klaar voor en John & Ik (Carlo) natuurlijk ook. De Baits Liggen in de vriezer te wachten om op gegeten te worden door de vissen van Madine !! Van de 8 Nederlandse koppels zijn er 3 die dit jaar op de WCC vissen met ECB en 2 koppels komen uit Den Haag !! Wie weet wat er gebeurt ! Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws !! Lees meer (2 reacties)
 Elite Carp Baits.com
           hoge kwaliteit karper aas