Topvisser.nl Meeting Heerenveen een Sucses !!!

Peter Tooi

Peter Tooi pakte de enigste karper die deze dag werd gevangen dus met z'n allen op de foto !! Ook dankzij Henri van der Wal peningmeester van HSV Heereveen rechts naast Peter was dit een geslaagde dag , Dank Henri !!! (foto juul steyn topvisser.nl)

Juul Steyn (links)

Achter de laptop om de site te updaten ! De avond voor de meeting was het erg gezellig en werd er veel gelachen vooral om versprekingen.

Workshop

Ron Roben (NK kampioen karpervissen) laat hier aan Jan & Jan Willem zien hoe je een goed rigje moet knopen !! Ron had het er druk mee veel mensen waren verbaasd dat er meer bij komt kijken dan alleen knopen er werd duidelijk uitgelegd waarom je op een bepaalde manier moet knopen en de werking ervan !!!

De Jeugd !!

Ook had Ron het druk met de jeugd die ook zeer geinteresseerd was in het knopen !!! Hier zien we Raymom Veenstra & Jesse cuperus aandachtig luisteren naar de raad van Ron !!

Gezelig !!

Van links naar rechts, Marcel Vriezema (de organisator) Marco Jansen, Juul Steyn Beneden aan de workshop tafel natuurlijk Ron Roben met de jeugd !! Lees meer (2 reacties)

Marco

Marco Jansen achter de tafel van elitecarpbaits.com he''he' even rust !!

Drukte op de Markt !!

De tweedehands markt naast het heidemeer bij De Stal (brasserie) had het druk er is bijna 1000 euro naar de goede doelen gegaan !! Een dubbel geslaagd weekend dus !!

En weer een rigje knopen Ron !!!

Ron weer aan de slag en hij gaf een hoop info waardoor de vissers zeker beter gaan vangen !!!

Karper Eiland

Juul aan het woord

Aan het eind van de dag een drankje en een hapje bij de Stal (een aanrader). Waar Juul iedereen die deze dag mogelijk maakte bedankte zoals , Marcel Vriezema (organiseerder) Henri van der Wal (peningmeester HSV Heerenveen) Ron Roben (The Diff) en nog meer natuurlijk !! Volgend jaar weer ???? eind deze week komt er nog een leuk filmpje bij waarin Ron Roben laat zien hoe je een rigje knoopt !! dus hou de site in de gaten !!
 Elite Carp Baits.com
           hoge kwaliteit karper aas