Op 45,05 komen we even in beeld met een mooie bak !!

Foto's World Carp Classic 2007/2008/2009 & Jupiter Carp Classic 2010 & Sloterplas Qualifier (klik op de afbeelding voor vergroting)

Elite Carp Baits op Fox Lake

Eind Maart hadden we een wedstijdje met 9 koppels op de abby lake's we hadden Fox Lake voor ons zelf !! Alleen het weer zat niet mee !! Toch drie vissen kunnen scoren waarvan hier de krap 20 kilo vis . Lees meer

Groepsfoto Fox Lake

Met ze alle op de foto na de prijsuitreiking ! Allemaal blij ! Het was een zeer leuke week jammer van het kl..e weer !! De BBQ was ook gezellig en alles was goed geregeld. De bediening door de beheerders was perfect.We zijn er nog niet uit waar de JCC volgend jaar plaats vind we verwachten meer deelnemers dus het word zeker een groter meer.!!

Fox Lake Carlo jr

Deze vis van Carlo junior 17.1 kilo kon ook de Crab & Krill Dumbel met een pva zakje met Salm & Krill pellets niet weerstaan ! Carlo hield goed stand ondanks het slechte weer er ging immers 1 tent de bosjes in en was totaal los ! 1 tent ging het water in maar werd gered we hadden windkracht 8 hagel en regen.

Fox Lake

Deze vis 16.8 kilo werd gevangen op een Amino Liver & xx Essence Boilie op een bedje van de Pre Boosted Bloodworm pellets . In totaal zijn er die vijf nachten 15 vissen gevangen ondanks het slechte weer .We hadden uiteindelijk de tweede plaats.

World Carp Classic 2009 sectie winnaar en 5de overal

Een van de 5 gevangen vissen op Lac de Madine die de Shellfish & GLM bollen heerlijk vonden ! We vingen dat jaar ook 8 meervallen en verspeelden op een richel 9 karpers jammer twee van de 9 erbij en we hadden tweede geworden overal !! Lees meer

WCC 2009

Ook een hele mooie vis die ons weer op het podium heeft doen belanden.Gaat u binnenkort naar Frankrijk neem dan de Shellfish & GLM en de Crab & Krill Baits mee en u zult zien dat ook u goed scoort !! Lees meer

WCC 2009 prijs uitreiking 5de overall.

Weer op het podium ligt het aan de Baits of hebben die gasten gewoon 3x geluk !!!

World Carp Classic 2008 sectie winnaar en 12de overal

In 2008 waren de mixen al zeer goed en werden we ook sectie winnaar. Hier ziet u mijn broer John Gras met een mooie Lac de Madin spiegel Gevangen met een Shellfish bal.

wcc 2008

Een mooie schub van 20.4 kilo .We zaten met 15 koppels op rij en toch weer prijs !!

World Carp Classic 2007 sectie winnaar 6de overal

Op Lac de Orient de prijsuitreiking met mijn oude wcc maat Sylvester en team runner Mannus op het podium. Dit was voor mij de eerste keer om je te kunnen meten met de beste vissers van de wereld !! En het lukt me aardig gewoon simpel vissen met hele goede baits !!

Fox Lake Barry

Barry met een mooie vis in de nacht op de jupiter carp classic 2010 vanaf de eerste nacht zaten Barry en Marcel bij de top drie !

Fox Lake Marcel

Ook Marcel wist in de nacht een vis te pakken en zo bleef de strijd gaande !! Lees meer

Fox Lake

Alles nat nadat de tent in het water lag ! Dankzij de zwemkunsten van Barry kon alles weer drogen en de natte tent in !!

Fox Lake Barry

Na alle ellende worden de twee beloond met een hele mooie vis !! En daar mee eindigden ze op de derde plaats !

Fox Lake Ed & Michiel

Hier zien we Ed met 1 van de vissen waar Ed & Michiel 1ste mee zijn geworden op de Jupiter Carp Classic 2010 !! Nogmaals Proficiat !! Lees meer

Fox Lake Ed & Michiel

Hier zien we Michiel met een mooie spiegel. Alleen het mutsje is fout !! Lees meer

Fox Lake Ed & Michiel

Hier Michiel met een lichte schub die het tweetal de eerste plaats bezorgde !! Lees meer

Fox Lake Mannus & Franky

Hier zien we Franky met een mooie spiegel het bleef de enigste vis voor dit koppel ! Terwijl ze toch als één van de favorieten waren aangewezen !! Volgende keer toch maar Elite Carp Baits Mannus ???? Lees meer

Fox Lake Ed met een dikke schub op

Lekker vol buikje goed voor een eerste plaats op het podium!

Fox Lake Michiel

Nog één van de vissen die het koppel wist te vangen .Mooie lange vis zo zien we ze graag !

Qualifier Sloterplas

Ed & Michiel hebben meegedaan aan de Nederlandse Qualifier voor de World Carp Classic 2010 en zijn vierde geworden in hun sectie. Er deden 30 koppels mee dus er lagen 120 hengels in het water.En toch kwamen er maar 5 vissen vanaf en zijn er enkele verspeeld waar Ed er één van was en er bleef een grote schub aan zijn haak zitten jammer !! In het midden ziet u Hans Sissing (organisator/carpconnections) rechts ziet u Robert Valkeneer één van de bazen van JRC en tevens hoofdsponsor van deze qualifier en de WCC

Prijsje sloterplas

Een teleurgestelde Ed maar er gingen nog 25 koppels naar huis zonder vis volgende keer beter !! klik op de afbeelding voor meer foto's !!

Theo & Mark (fox lake JCC)

Hier zien we Theo met zijn enigste vis van de week van 21 kilo ? Waardoor hij en Mark de 6de plaats en de zwaarste vis prijs in ontvangst konden nemen.

WCC 2009 John

John met één van de vissen die we hebben gevangen op de wcc in eerste instantie dacht John dat het weer een meerval was maar gelukking was het deze mooie vis !
 Elite Carp Baits.com
           hoge kwaliteit karper aas